tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Levende Hersentest

Onder leiding van een acteur wordt een levende hersentest afgenomen. De acteur vraagt de deelnemers direct te reageren op verschillende vragen die hij hen stelt. De deelnemers krijgen zo inzicht welk deel van de hersenen dominant is (links frontaal, links basaal, rechts frontaal of rechts basaal) en wie een Voeler, een Weter, een Denker of een Doener is. Op deze manier wordt ook duidelijk op welke gebieden ieders creativiteit ligt.

Het geheel is een ontspannend maar ook dynamisch gebeuren dat veel energie geeft. Verder laat deze teamoefening aan de deelnemers zien, dat er veel verschillende manieren van denken zijn, dat elke manier zijn eigen voor- en nadelen heeft, maar dat juist complementariteit en het benutten van elkaars specifieke kwaliteiten een team heel sterk kan maken.

De groep krijgt op deze manier zicht op ieders persoonlijke aandeel in een groepsproces. Wordt je geïnspireerd door de toekomst of door het verleden? Zie je van nature wat er mogelijk is of wat er onmogelijk is? Ben je geïnteresseerd in processen of in het resultaat? Aan het einde van de test weten de deelnemers beter wat hun toegevoegde waarde is.   

Aantal deelnemers: 15 - 300 personen
Duur: 1 dagdeel
Kosten: op aanvraag
Levende Hersentest