tel. nummer (+31) (0)26 750 24 50
(+31) (0)6 46432547
e-mail info@inspiration-company.nl
 


Stageplekken InspirationCompany

Inspiration Company is een bijzonder bedrijf. Wij verkopen nl. inspiratie en wij organiseren trainingen, workshops, reizen, congressen en evenementen voor bedrijven en organisatie die iets bijzonders zoeken en geïnspireerd willen worden. Bij Inspiration Company werken inspirerende energieke mensen. Het is een levende organisatie.

Ieder jaar is het voor een aantal jonge mensen mogelijk de kans te krijgen om bij deze organisatie stage te lopen. We hebben stageplekken voor jonge mensen die stages zoeken op het gebied van evenementorganisatie, financien, administratie, personeel en organisatie,
maar we hebben ook plekken op het gebied van vormgeving, video, webdesign, grafische vormgeving, maar ook Food, design, fotografie, hospitality en logistiek.

Inspiration Company is een erkend leerbedrijf. Er zijn ieder half jaar plekken voor zowel hbo- als mbo-studenten, zowel meeloop als afstudeerstages. Dus als je op zoek bent naar een echt inspirerende stageplek in een levende organisatie waar je veel kunt leren, neem dan eens contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
 

 

STAGEPLEK: (Directie)Secretaresse / Managementassistent  

Wij zijn een innovatief trainings- en eventbureau in Arnhem. We bieden trainingen op het gebied van teambuilding, communicatie, creatief denken en/of shows en theater.

Wij hebben per direct een stageplek (Directie)Secreteresse / Managementassistent voor 3 en/of 6 maanden (data flexibel) op ons kantoor. Het werk bestaat uit het aannemen van telefoon, te woord staan van klanten, het maken van offertes, mail beantwoorden, post behandelen ed. Vereisten: Zelfstandig en flexibel persoon, die in staat is om de bovengenoemde werkzaamheden uit te voeren. Je moet om kunnen gaan met Microsoft Office.

We werken met een klein team van creatieve mensen in het centrum van Arnhem.


STAGEPLEK: Multimedia vormgeving 

Wij zijn een innovatief trainings en eventbureau in Arnhem. Wij bieden trainingen op het gebied van teambuilding, communicatie, creatief denken en/of shows en theater.

Wij hebben vanaf februari een stageplek vrij voor 3 en/of 6 maanden (data flexibel) op ons kantoor. De werkzaamheden bestaan uit het filmen en monteren van verschillende events en producties. Huisstijlen maken voor cursusmateriaal en events, animaties & videobewerkingen, promotiemateriaal en overige vormgevings klussen.

Vereisten: Zelfstandig en creatief flexibel persoon, die in staat is om de bovengenoemde werkzaamheden uit te voeren. Naast basis kennis van Adobe pakket Creatief Suite (photoshop, illustrator, première etc) ook bekend met het Microsoft office pakket.

We werken met een klein team van creatieve mensen in het centrum van Arnhem.


STAGEPLEK: Programmeren van Websites

Wij zijn een innovatief trainings en eventbureau in Arnhem. Wij bieden trainingen op het gebied van teambuilding, communicatie, creatief denken en/of shows en theater.

Wij hebben vanaf april een stageplek vrij voor 3 en/of 6 maanden (data flexibel) op ons kantoor in Arnhem. De werkzaamheden bestaan uit het bouwen van websites in html of php. Wij hebben verschillende websites, die wij willen verbeteren en vernieuwen en hebben ook het plan om een aantal geheel nieuwe websites te gaan maken.  

Vereisten: Zelfstandig en creatief flexibel persoon, die in staat is om de bovengenoemde werkzaamheden uit te voeren. Basiskennis van html en/of php. 

We werken met een klein team van creatieve mensen in het centrum van Arnhem.