Beeld Denken

Picture Power!

Je uit kunnen drukken in beelden wordt steeds belangrijker. Steeds vaker moet een idee in een beeld of in een serie beelden gepresenteerd worden in plaats van in een lijvig rapport. Deze realiteit eist van iedereen om zijn/haar ideeën om te kunnen zetten in aansprekende beelden. Vaak heeft één beeld of één plaatje meer impact dan tien bladzijden geschreven tekst en dit zal in de toekomst alleen maar meer het geval zijn. Dit is de kracht van beelden!

 

 

Klein

Beeld Denken

In de workshop 'Beeld Denken' krijgen de deelnemers informatie over het belang van beelden en beelddenken in deze tijd. Ze leren om in korte tijd de informatie die ze over willen brengen visueel te maken. Beelden zijn nu eenmaal makkelijker te onthouden. We maken je duidelijk dat je hier echt geen Picasso voor hoeft te zijn! Het gaat erom je gedachten zichtbaar te maken met beeld in plaats van woorden. De deelnemers gaan natuurlijk ook zelf concreet aan de slag en worden ze uitgedaagd om abstracte gedachten om te zetten in concrete, aansprekende beelden. Er wordt gebruik gemaakt van diverse mediums zoals kaarten, kleuren, knipsels, film, tijdschriften, PowerPoints e.d.

  • De deelnemers leren het belang van Beeld Denken;
  • De deelnemers krijgen diverse middelen aangereikt om te visualiseren;
  • De deelnemers leren informatie om te zetten in beeld;
  • De deelnemers leren welk medium persoonlijk het meest geschikt is;

Het gaat er in deze workshop om, dat je je steeds makkelijker kan uitdrukken door middel van beelden. Picture power!

 

Aantal deelnemers: 8 - 100 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Klein

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een workshop 'Beeld Denken' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u een bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48