Doorbraak Denken

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg

Met één goed idee kan je de dag redden. Je moet de boel weer in beweging krijgen, oftewel een echte doorbraak creëren. Onze Doorbraak Denk training is uitermate geschikt om te helpen met zo'n doorbraak! Bijvoorbeeld om iets geheel nieuws te bedenken, een slimme innovatieve oplossing te vinden, iets wat bestaat te verbeteren of om een manier te vinden om een doel te realiseren. De oplossingen ontstaan door op een nieuwe manier naar (oude) vraagstukken te kijken.

Onze ervaren trainers faciliteren uw mensen graag met onze bewezen Brainbox-methode. Op naar die langverwachte doorbraak!

 Klein

Doorbraak Denken

Wij kunnen u ook helpen om samen met uw mensen een doorbraak-oplossing te vinden voor een specifiek probleem waar uw bedrijf of organisatie mee kampt. Met behulp van diverse tools van de TotalBrainBox-methode kunnen wij uw mensen op een nieuwe manier naar (oude) vragen laten kijken en zo ook nieuwe oplossingen hiervoor bedenken. Wij zijn marktleider op het gebied van Creatief Denken en hebben een ruime ervaring met het begeleiden van doorbraaksessies.

Vragen die zich hiervoor uitstekend lenen zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe kunnen we een geheel nieuw concept bedenken voor een product of dienst?
 • Hoe kunnen we een bedrijfsproces versnellen en vereenvoudigen?
 • Hoe kunnen we een doorbraak idee bedenken om onze omzet te verhogen?
 • Hoe kunnen we in deze tijd meer profiteren van social media?
 • Hoe kunnen we meer klantgericht worden?
 • Hoe kunnen we onze onderlinge communicatie verbeteren?
 • Hoe kunnen we één van onze producten innoveren en verbeteren?
 • Hoe kunnen we bepaalde bottlenecks in het productieproces verbeteren?
 • Hoe kunnen we effectiever gebruik maken van de middelen die we hebben?
 • Hoe kunnen we ons beter profileren of in de markt zetten?
 • etc.

In een sessie 'Doorbraak Denken' van één of meerdere dagdelen faciliteren wij uw mensen om oplossingen te vinden die zij nog niet eerder bedacht hebben. Afhankelijk van uw vraag/vragen doen wij u graag een voorstel om één of meerdere sessies 'Doorbraak Denken' voor u te begeleiden.

 

Aantal deelnemers: 8 - 150 personen

Duur: 1 - 2 dagdelen

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een training 'Doorbraak Denken' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u een bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48