Innovatietraject

Beweging in verandering, verandering in beweging

In het 'Innovatietraject' worden nieuwe ideeën geboren en geïmplementeerd en krijgt de innovatiecapaciteit van uw afdeling of bedrijf een structurele boost. Het 'Innovatietraject' is uitermate geschikt voor bedrijven die:

 • Als organisatie willen innoveren;
 • Nieuwe ideeën willen genereren;
 • Nieuwe wegen willen inslaan;
 • Nieuwe producten en diensten willen ontwikkelen;
 • Draagvlak willen genereren voor de innovaties;

Het 'Innovatietraject' werpt vanaf de eerste dag al zijn vruchten af. Door veel enthousiasme en inspiratie komt de organisatie in beweging. Wij kunnen voor u een 'Innovatietraject' verzorgen dat precies op maat gemaakt wordt voor uw afdeling, bedrijf of organisatie. 'Innovatietrajecten' variëren van 4 - 12 dagdelen, verspreid over enkele weken tot meerdere maanden.

 

Klein

Innovatietraject

Een 'Innovatietraject' zet veel in beweging in de organisatie. Een organisatie kan zo snel bewegen als zijn medewerkers. Het is hierom belangrijk dat de beweging vanuit de mensen komt. Het 'Innovatietraject' is volledig gericht op u en uw medewerkers. Doordat de innovaties uit de mensen zelf komen is er een blijvend draagvlak voor vernieuwing. Het 'Innovatietraject' bestaat uit diverse workshops, zoals:

 • Innovatief Denken
 • Creatief Denken
 • Patroondoorbrekend Denken
 • Probleemoplossend Denken
 • FutureFocusField
 • Realisatiemanagement

In deze workshops leren uw medewerkers basaal de nieuwe denktechnieken, ondersteunt door onze Total Brainbox-methodes. Hiermee gaat men nieuwe ideeën voor de organisatie genereren op allerlei verschillende terreinen. De eerste periode van dit 'Innovatietraject' wordt er gewerkt aan het genereren van ideeën voor oplossingen en nieuwe producten en/of diensten, de laatste aan het evalueren, implementeren van de nieuwe ideeën. Al tijdens het 'Innovatietraject' wordt er middels innovatie-platforms binnen het bedrijf een blijvend innovatieveld gecreëerd waar nieuwe ideeën kunnen worden bedacht en uitgewerkt.

Aantal deelnemers: 6 - 125 personen

Duur: 4 - 12 dagdelen

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).


 

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Innovatietraject' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-7502450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u een bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48