Masterclass

Creatief Denken

Inspiration Company verzorgt in samenwerking met de Academie voor Innovatief Trainen Masterclasses Creatief Denken op verschillende plaatsen (Dubai, Marrakech, Barcelona). Een Masterclass Creatief Denken is geschikt voor iedereen die zich in zeer korte tijd op topniveau wil specialiseren in creatief en innovatief denken.

Deze Masterclass is de beste op dit gebied in Europa. Je krijgt 8 dagdelen intensief les om brainstorms te begeleiden op topniveau. Daarna doe je examen en krijg je een erkend diploma.

Na het volgen van de Masterclass kun je Creatief Denktrainingen faciliteren op hoog niveau. Verder is bij de opleiding een jaar lang Coaching on the Job inbegrepen.

Je kunt voor meer info over de Masterclass Creatief Denken ook naar de website gaan van de Academie voor Innovatief Trainen.

Klein

Masterclass Creatief Denken


Wat kan je na de Masterclass Creatief Denken?

 • Creatief Denkesessies begeleiden op hoog niveau;
 • Trainen bij innovatie en veranderingsprocessen waarbij nieuwe wegen, visies of producten ontwikkeld moeten worden.;
 • Creatieve en innovatieve processen begeleiden;
 • Trainen met de unieke TotalBrainbox-methode met meer dan 100 tools voor zowel mensen met een linker als met een rechter hersendominantie;
 • Opzetten van Innovatieplatforms;
 • Begeleiden van productontwikkeling;

Wat komt er in de Masterclass aan bod?

 • Uitbreiding en verdieping van de technieken;
 • Doorbraak denken (de nieuwste creatief denktechnieken);
 • In- en OutBox-denken;
 • Patroondoorbrekend denken;
 • Exacte toepassing van tools;
 • Groepsdynamica;
 • Opbouw van creatief denksessies;
 • Je rol als trainer;
 • Persoonlijke stijlen;
 • Interactief vernieuwend trainen;

Voor wie?

 • Voor trainers die zich verder in hun vakgebied willen ontwikkelen;
 • Voor mensen die hun kennis en deskundigheid willen vergroten;
 • Voor mensen die de Basisopleiding gevolgd hebben en zich verder willen ontwikkelen als trainer creatief denken;
 • Voor mensen in dit vakgebied die een opleiding zoeken op het hoogste niveau ;

Vereisten

Voorkennis van het creatieve proces en kennis van de basistechnieken zijn vereist. Alsmede ervaring in het begeleiden van creatieve sessies. Als je dit nog niet hebt, kan je deelnemen aan de basisdag Creatief Denken die in Arnhem wordt gegeven. Als je deze dag gevolgd hebt, kun je direct instromen in de Masterclass.

De Masterclass is een deskundigheidsopleiding die gericht is op professionals die zich willen specialiseren in het toepassen van creatieve technieken. De opleiding is ook geschikt voor mensen die de opleiding Creatief Denken gevolgd hebben en hun kennis verder willen uitbreiden, upgraden en verdiepen. En ook voor trainers die hun vakkennis verder willen uitbreiden.

Opzet

De Masterclass bestaat doorgaans uit 1 dag in Nederland, 8 dagdelen in het buitenland (Barcelona, Dubai of Berlijn?) en weer 1 dag in Nederland (Intervisiedag). In totaal zijn dit 34 lesuren. Dit zijn voldoende uren om je diploma te laten erkennen door Beroepsvereniging SPOTCER.

Verder bieden wij de mogelijkheid om na het behalen van dit diploma een aantal stages bij trainingsbureau Inspiration Company, zodat je ook de mogelijkheid krijgt om het vak in de praktijk te oefenen.

Data Masterclass

De eerstvolgende Masterclass Creatief Denken wordt gegeven van dinsdag 21 jan - vrijdag 24 januari 2020 in Barcelona.

Andere algemene Info

Tijdens de Masterclass wordt intensief les gegeven, maar elke middag heb je ook een aantal uren vrij om je te laten inspireren door Barcelona. Wij organiseren zelf ook excursies naar o.a. Parc Guell, het Picasso-museum, de Sagrada Familia e.d. We organiseren een catamarantocht op zee en fietsen door Barcelona, maar je kunt ook 's nachts genieten van het bruisende uitgaansleven van Barcelona, de vele hippe, trendy clubs. Of je laten inspireren door de schitterende winkels of lekker een aantal uren aan het strand gaan liggen. De trainingslocatie is op loopafstand van de haven en het strand. Maaltijden gebruiken we gezamenlijk op de trainingslocatie.

Website Academie voor Innovatief Trainen

Je kunt voor meer info over de Masterclass Creatief Denken ook naar de website gaan van de Academie voor Innovatief Trainen.

Je betaalt voor de Masterclass Creatief Denken (7 dagdelen):

 • € 3.950.-. als je de opleiding zelf betaalt of ZZP-er bent. Dit is incl. alle lessen, basistrainingsdag in januari 2020, 1 jaar lang coaching on the job, syllabus, excursies, logies op een 2 pers. kamer en alle maaltijden, maar excl. vliegreis. Als je de opleiding zelf betaalt hoef je geen BTW te betalen.
  Als je zelf voor je verblijf in een hotel in de buurt zorgt, krijg je op deze prijs een korting van € 75
 • € 4.350.-. als je werkgever of een instantie de opleiding betaalt. Dit is incl. alle lessen, basistrainingsdag in maart, 1 jaar lang coaching on the job, syllabus, excursies, logies op een 2 pers. kamer en alle maaltijden, maar excl. vliegreis en excl. BTW.
  Als je zelf voor je verblijf in een hotel in de buurt zorgt, krijg je op deze prijs een korting van € 750.

Als je bij ons al een andere beroepsopleiding hebt gedaan of momenteel doet, krijg je voor de Masterclass Creatief Denken bovendien een korting van € 500.-. 

Klein

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Masterclass Creatief Denken' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48