Clip Game

Flitsend en dynamisch!

Wil je eens echt wat anders doen met de organisatie? Kies dan voor onze 'Clip Game' en laat de deelnemers schitteren in door hun zelf bedachte en opgenomen clips!

In een dynamische strijd voor de beste en meest inspirerende clip worden jullie onder tijdsdruk uitgedaagd om zo goed mogelijk samen te werken. De bedoeling is dat jullie aan de hand van een thema in teams aan de slag gaan met het maken van een korte clip. Deze clip nemen jullie op met jullie eigen smartphone. Hierbij mogen jullie gebruik maken van de omgeving, van de locatie en van ons mobiel atelier vol met leuke en gekke kostuums, pruiken en props. Het team moet zo goed mogelijk samenwerken om de meest inspirerende clip te maken, waarbij iedereen zijn eigen talent kan inzetten en zijn eigen rol kan kiezen.

Clip Game

De 'Clip Game' is een leuke snelle game waarbij de deelnemers onder tijdsdruk samen de klus moeten klaren om een zo leuk mogelijk, origineel en inspirerende clip te maken. We bepalen samen van te voren het thema voor de clips. Dit kan een actueel thema in het bedrijf zijn bijvoorbeeld. Of het kan gaan over waar een team voor staat binnen het bedrijf. Of in de clip kan de output van een voorafgaande (Creatief Denk)-sessie worden verwerkt. We denken graag met jullie mee over de mogelijkheden.

Aan het eind van de dag worden de clips plenair vertoond en kiezen de deelnemers zelf de beste clip. De winnaars gaan naar huis met een Oscar!

De 'Clip Game' is een ludiek, verrassend en flitsend event met de clips als blijvend aandenken aan deze dag. De 'Clip Game' is op elke gewenste locatie te organiseren.

 

Aantal deelnemers: 30 - 200 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Clip Game' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48