Communicatieshow

Wat jij zegt hoor ik anders!

We lopen er allemaal wel eens tegenaan, dat het lijkt alsof jij en je collega’s een andere taal spreken. Dan zeg je in je eigen beleving precies de woorden die volgens jou helemaal weergeven wat je bedoeld. Maar toch wordt het door je collega anders begrepen. Je collega is juist volledig overtuigd dat hij precies begrijpt wat jij bedoelde! En in plaats van linksaf, zoals jij toch duidelijk had gezegd slaat hij ineens rechtsaf.

Natuurlijk zijn we allemaal mensen en zijn we allemaal gelijk, toch zijn er ontzettend grote verschillen. Deze diversiteit maakt ons nou juist zo leuk en interessant maar zorgt er ook nog weleens voor dat we elkaar niet zo goed begrijpen. En voor een goede samenwerking is het wel heel belangrijk dat we elkaar goed aanvoelen. Het is belangrijk dat we weten hoe onze gebruiksaanwijzingen eruit zien want die zijn toch echt voor iedereen weer anders!

Communicatie Show

In de 'Communicatie Show' laten vier acteurs op een ludieke wijze zien waar de frustratie zit in de samenwerking tussen mensen. We krijgen te zien wat er vaak mis gaat en hoe we daar dan op reageren. Zo maken we zichtbaar wat er niet altijd aan de oppervlakte te zien is als het gaat om communicatie en samenwerking. Hoe reageren we op elkaars woorden en gedrag? Hoe gaan we om met veranderingen? Waar reageren we enthousiast op en waar kunnen we absoluut niet tegen? Waar ontstaat weerstand en hoe gaat men om met kritiek in het creatieve proces? En hoe reageren we op elkaar als we ergens op aangesproken worden?

In de show wordt duidelijk dat we allemaal echt anders in elkaar steken. We communiceren allemaal anders. We zien dat als we elkaar willen bereiken en het maximale van elkaars talenten willen benutten, dan zullen we elkaar hier voor op moeten zoeken. En dan zien we de verbinding ontstaan die noodzakelijk is voor een open communicatie en goede samenwerking. De 'Communicatie Show' zet je op een luchtige manier aan het denken en staat garant voor veel nabespreking in het bedrijf!

De 'Communicatie Show' wordt gespeeld door vier acteurs. Ieder van hen representeert een bepaald type persoonlijkheid. De vier types zijn ontzettend herkenbaar neergezet dus ieder van jullie zal zich erin kunnen herkennen. De show zorgt altijd voor veel hilariteit in het publiek! De 'Communicatie Show' is een vervolg en verdieping op onze 'Welles Nietes Show'.

 

Aantal deelnemers: 8 - 250 personen

Duur: 1 - 2 dagdelen

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Communicatie Show' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48