Congresbouwstenen

Congres Organiseren

Wilt u een spraakmakend congres organiseren? Wij helpen u niet alleen met de organisatie van uw congres, maar ook met de vorm en inhoud van uw congres of seminar.

Wij beschikken namelijk over tal van congres-bouwstenen die u voor uw congres kan inzetten, zodat u uw congres zo attractief en inspirerend mogelijk kan maken. Wij kunnen u helpen met de invulling en vormgeving van uw congres, met een ludieke break in uw congres, een verrassende interactieve workshop voor uw congres, een plenaire theatershow tijdens uw congres die is afgestemd op de inhoud van uw congres, etc. U kunt bij ons dus precies die bouwstenen kiezen, die u voor het organiseren van uw congres nodig heeft! 

En verder kunnen wij u natuurlijk ook dingen uit handen nemen als de registratie van uw congres, de uitnodigingen voor uw congres, techniek, licht en geluid, catering van uw congres, e.d.

Wij hebben ook een ruime ervaring in het organiseren van “in the house congressen”. Dat zijn congressen die in het gebouw van uw eigen organisatie plaatsvinden en waarmee daardoor veel kosten worden bespaard. 

Congresbouwstenen

Dit zijn losse stukjes programma die u naar believe voor uw congres, conferentie of seminar kan inzetten. Meestal bestaat een congres uit meerdere sprekers en diverse powerpoints, afgewisseld met sessies in kleine groepjes. Omdat de meeste mensen niet lang achter elkaar informatie kunnen opnemen, is het raadzaam in het programma van een congres ook een aantal energizers of ludieke breaks op te nemen.

De deelnemers aan uw congres komen dan weer even in beweging, worden verrast, worden aan het lachen gemaakt en ervaren dit eigenlijk altijd als een zeer welkome afwisseling. Uw congres wordt hierdoor veel levendiger en effectiever!

Ook als u nog niet helemaal weet hoe u uw congres wilt invullen, kunt u gebruik maken van onze congresbouwstenen. U kunt uw congres bijv. verrassend openen met een originele theateract, een show of een lied. Maar het is ook leuk om van de afsluiting van uw congres iets bijzonders te maken, bijv. met een lied waarin 2 zangers ondersteund door een pianist het congres bezingen en de deelnemers van het congres het muziekgenre mogen bepalen.

Congresbouwstenen zijn dus losse onderdelen die u kan boeken bij ieder congres, conferentie of evenement. Meer info over onze mogelijkheden voor uw congres? Klik op dit overzicht van onze verschillende congres-bouwstenen.

Op congres-bouwstenen.nl kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden.

Aantal deelnemers: 25 - 250 personen

Duur: 1 -2 dagdelen

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of 'Congresbouwstenen' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48