Duplo Building Game

Bouwen naar de top!

Met de 'Duplo Building Game' beleef je ontzettend veel spelplezier! Maar het is ook leuk om eens te kijken hoe jullie als team nou eigenlijk samenwerken. Jullie gaan in teams de leukste, hoogste, mooiste toren bouwen. Maar niet voordat alle rollen zijn verdeeld en iedereen weet wat hem of haar te doen staat.

Tijdens de bouw gelden er allerlei bouwkundige regels en onze bouwinspecteurs houden jullie nauwlettend in de gaten! Neem jij verantwoordelijkheid voor jouw rol in het team? Hoe gaan jullie om met een crisis? Bouwen jullie je weg naar de top?

Duplo Building Game

De 'Duplo Building Game' is een spannend teambuilding spel dat helemaal gebaseerd is op efficiënt samenwerken. De deelnemers gaan in teams met elkaar de competitie aan om op een zo snel en effectief mogelijke manier torens te bouwen van Duplo stenen.

Iedere deelnemer heeft zijn eigen functie en bijbehorende taken en verantwoordelijkheden. In verschillende rondes worden de teams uitgedaagd om steeds hun processen te optimaliseren en een zo hoog en zo mooi mogelijke toren te bouwen en hierbij zoveel mogelijk kosten te besparen.

Deze game is uitermate geschikt om teams op een ludieke manier in korte tijd kennis te laten maken met de principes van efficiënt samenwerken. Tussendoor zijn er diverse bouwstops waarin de deelnemers met veranderingen worden geconfronteerd. De deelnemers ervaren hoe ze onderdeel zijn van het gehele proces en hoe hun eigen functie en rol daarin het resultaat kan vergroten en verkleinen.  

De 'Duplo Building Game' kan ook geboekt worden samen met de 'Tante LEAN Show' en heet dan de 'Duplo LEAN Game'. De game wordt dan voorafgegaan door een interactieve theatershow waarin de principes van LEAN op een humoristische manier worden gepresenteerd.

 

Aantal deelnemers: 40 - 250 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'DUPLO Building Game' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48