Duplo LEAN game

Plezier in efficiëntie!

De 'Duplo LEAN Game' is een spannend teambuildingsspel dat helemaal gebaseerd is op de principes van het LEAN werken. De deelnemers gaan in teams met elkaar de competitie aan om op een zo LEAN mogelijke manier torens te bouwen van Duplo stenen.

Tijdens de bouw gelden er allerlei bouwkundige regels en heeft iedereen een rol in het proces. Zo maken jullie kennis met LEAN en hoe iedereen samen verantwoordelijk is in dit proces. Neem jij verantwoordelijkheid voor jouw rol in het team? Hoe gaan jullie om met een crisis? Bouwen jullie je weg naar de top?

Duplo LEAN Game

De 'Duplo LEAN Game' is een leuke en energieke kennismaking met de LEAN principes. Bij LEAN gaan we ervan uit zo weinig mogelijk ‘waste’ te creëren in een geoptimaliseerd proces. En in de 'Duplo LEAN Game' gaan jullie zelf dit proces doorlopen, ervaren en optimaliseren.

Iedere deelnemer heeft zijn eigen functie en bijbehorende taken en verantwoordelijkheden. In verschillende rondes worden de teams uitgedaagd om steeds hun processen te optimaliseren en een zo hoog en zo mooi mogelijke toren te bouwen en hierbij zoveel mogelijk kosten te besparen. Helemaal LEAN dus!

Deze game is uitermate geschikt om teams in korte tijd kennis te laten maken met de principes van het LEAN werken. De deelnemers ervaren hoe ze onderdeel zijn van het gehele proces en hoe hun eigen functie en rol daarin het resultaat kan vergroten en verkleinen. Dit doen we op een ludieke manier die altijd zorgt voor veel spelplezier!

De 'Duplo LEAN Game' kan ook geboekt worden samen met de 'Tante LEAN Show'. Dit is een interactieve theatershow waarin de principes van LEAN op een humoristische manier worden gepresenteerd.

Daarnaast is het ook mogelijk om de game te bestellen als 'Duplo Building Game', in dit geval werken we zonder de de principes van LEAN maar gaat het spel simpelweg over over effectief en efficiënt samenwerken. De 'Duplo Building Game' is een energiek en vooral ludieke activiteit die zorgt voor veel energie in de groep.

 

Aantal deelnemers: 25 - 1250 personen

Duur: 1-2 dagdelen

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Duplo LEAN Game' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48