Werken doe je maar thuis Show

Nieuwe of oude gekte?

In de 'Werken doe je maar thuis Show' laten onze acteurs op eigenzinnige wijze zien dat het wat het nieuwe werken betreft niet voor iedereen even makkelijk aanpassen is. Voor de een is het geweldig, fantastisch en biedt het grenzeloze vrijheden om nog even te kunnen Facetimen tijdens het koken en een webinar te volgen als je in bad ligt. Maar voor de ander is het juist een hel, want bij het oude werken ging het juist om de inhoud en dat je gewoon je werk doet. En je werk doe je op je werk en niet thuis…

 

 

Werken doe je maar thuis Show

Het lijkt wel of elke organisatie eraan moet geloven. Het nieuwe werken is niet meer weg te denken in de Nederlandse kantoren. Alles moet flexibel gemaakt worden, alles moet anders, de fotolijstjes en persoonlijke puntenslijper gaan in een kluis en de afdeling zit niet meer in een ruimte maar in een ‘vlek’. Hoe gaan we elkaar nu weer vinden in deze nieuwe wereld? En als we elkaar kwijt zijn. Waar vinden we elkaar dan terug?

De 'Werken doe je maar thuis Show' wordt gespeeld door twee acteurs die ieder op hun eigen manier tegen het flexwerken aankijken. De een is van de conservatieve stempel. De ander vindt het fantastisch. Hoe verenig je die twee? Ieder mens heeft zijn gebruiksaanwijzing, alleen zijn we vergeten om een goede bijsluiter van onszelf mee te geven. Zeker als het gaat om het nieuwe werken. Daar heeft namelijk iedereen een mening over.

Hoe willen we nu wel flexwerken en hoe nu niet? Hoe willen we communiceren in het nieuwe werken, hoe willen we wel en hoe willen we niet benaderd, aangesproken of aangestuurd worden. Ieder mens heeft daarbij zijn eigen gebruiksaanwijzing. In deze show wordt op een lichte humoristische manier alle do’s en dont’s van het nieuwe werken besproken.

 

Aantal deelnemers: 8 - 250 personen

Duur: 30 - 90 min.

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Werken doe je maar thuis Show' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48