Inspiration Game

Een dag om nooit te vergeten!

Op zoek naar een leuke teambuilding, kennismaking of bedrijfsuitje? 'Inspiration Game' is een inspirerende en energieke happening vol creativiteit!

Aan de hand van een actueel thema in het bedrijf maken jullie in verschillende teams het allerleukste creatieve product. Dat kan bijvoorbeeld een show of theaterstuk, een film, een soap, cabaret, een kunstwerk of een lied zijn. Onder tijdsdruk worden de teams uitgedaagd om alle aanwezige talenten zo goed mogelijk in te zetten en zo goed mogelijk samen te werken. De game eindigt met een spectaculaire finale waarin alle producten worden gepresenteerd en op een ludieke manier worden gewaardeerd. Wie wordt de winnaar van de 'Inspiration Game'?

 

 

 

 

 

Inspiration Game

Het 'Inspiration Game' is een creatief teambuilding spel over C.Q. (creatieve intelligentie), teamgeest en inspiratie. De groep wordt verdeeld in teams die een hoeveelheid uitgebalanceerde tijd en een opdracht krijgen.

Aan de hand van thema's (bijv. de 'core values' van het bedrijf) maken de teams onder leiding van ervaren trainers een creatief product (bijv. een film, een clip, een kunstwerk, een show, theater). Na de presentaties van de diverse producten volgt een spannend waarderingsspel waarin de groepen elkaars prestaties beoordelen. Het spel kan op elke locatie in Nederland of België gespeeld worden.?

Wij komen met een mobiel atelier met daarin alle spelbenodigdheden: theaterkostuums, schmink, video, licht, geluid, muziek, kunstmaterialen. Het mobiele atelier wordt een uur voor aanvang ter plekke opgebouwd.

Het spel is uitermate geschikt als teambuilding, als bedrijfsuitje of als fusie- of reorganisatiegame, om zo elkaar beter te leren kennen en creatief te leren samenwerken. Het is een evenement waar nog lang over wordt nagepraat.

Aantal deelnemers: 25 - 200 personen

Duur: 1 - 2 dagdelen

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Inspiration Game' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48