On the Road Show

Waar gaan we naar toe?

De 'On the Road show' is een snelle, interactieve talkshow. Een talkshow over bijv. een nieuw beleid of een nieuwe strategie. We gaan met dit nieuwe beleid letterlijk 'On the road'. In de 'On the Road Show' krijgen we live te horen en te zien wat het nieuwe beleid of strategie is. Waar gaan we naar toe? Welke richting gaan we op? Wat is de next step? Wat is the next level? Eenmaal on the Road, hoe hard ga je? Kijk je nog achterom? Is er gevaar op de weg? Wat heeft voorrang? En waarom? Wat ligt er op de weg voor je, zit het avontuur in de reis of de bestemming? En wat is de impact van de reis die we willen maken?

On the Road Show

De 'On the road' show is bij uitstek geschikt als aftrap voor een bedrijfsdag waarin een visie wordt gedeeld, als introductie van een fusie of als er een nieuwe richting wordt ingeslagen.

We zijn allemaal aanwezig bij de opnames van de talkshow. De presentator is een ervaren gespreksleider en interviewer en neemt zijn tafelgasten mee in de hoofdonderwerpen van het programma. Zijn aanpak is zowel serieus, nieuwsgierig als ook met humor om zowel zijn gasten als het publiek in het moment mee te nemen, te leiden en te betrekken. Zowel de gespreksleider als de side-kick zijn professionele gespreksleiders, facilitator, trainers en acteurs, die de inhoud zowel met serieusheid als humor benaderen.

Aantal deelnemers: 25 - 1250 personen

Duur: 1-2 dagdelen

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'On the Road Show' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48