Plezier in je werk Show

Plezier in je werk of plezier op je werk?

De 'Plezier in je Werk Show' is een korte ludieke humoristische show, waarin twee acteurs laten zien hoe de arbeidsomstandigheden kunnen bijdragen aan het dagelijkse werkplezier. Er wordt ons een spiegel, soms een lachspiegel, voorgehouden en we kunnen zien hoe we communiceren, motiveren, met elkaar omgaan en wat klantgericht werken inhoudt.

Plezier in je Werk Show

Motivatie, enthousiasme en plezier in en op je werk zijn met name in deze tijd heel belangrijk geworden voor het succes en het geluk van het bedrijf. Mensen die met hart en ziel werken, zien hun werk niet als werk maar als hun leven. Dit betekent meer motivatie, meer inzet, meer inspiratie en meer creatieve en constructieve oplossingen voor problemen.

In de show kunnen ook thema’s, anekdotes en situaties vanuit de praktijk van de dagelijkse werkvloer aan de orde komen. De show wordt gevolgd door een workshop over plezier hebben op of in je werk. Er wordt gewerkt met vragen als; wat geeft je plezier op je werk, wat of wie inspireert je, wat motiveert je, wat stimuleert je, waar wordt je enthousiast van, waar ligt jouw uitdaging, wat vind je leuk aan het werk wat je nu doet, wat verhoogt je werk plezier?

De deelnemers komen er in deze workshop achter, dat plezier in je werk voor iedereen iets heel anders betekent. Maar het zichtbaar maken van elkaars drive en motivatie, enthousiasme en inzet levert niet alleen nieuwe energie op, maar ook een hechter team die weer met plezier aan de slag gaat.


Aantal deelnemers: 8 - 250 personen

Duur: De show + workshop duurt in totaal ongeveer 2 uur.

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Plezier in je werk Show' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48