Sing it! the Battle

Flitsend en dynamisch!

Ja! Wij willen echt eens iets uitbundigs doen met ons team! En wat is nou leuker dan lekker onbevangen met z'n allen zingen? 'Sing It! the Battle' is een wedstrijd waarin teams met elkaar de strijd aan gaan in een spannende zangcompetitie. Doen jullie mee?

'Sing it! the Battle' is voor iedereen een fantastische teambuildingsactiviteit en staat garant voor ontzettend veel plezier. Je hoeft niet mooi of goed te kunnen zingen, iedereen kan meedoen!

 

 

Sing it! the Battle

In meerdere spelrondes met verschillende opdrachten krijgen de teams de kans om hun zangtalenten aan te boren en te presenteren. Jullie kiezen uit verschillende bekende liedjes die jullie als groep of als duo ten gehore brengen. En natuurlijk doen jullie je uiterste best om de act zo groots mogelijk neer te zetten! Hierbij kunnen jullie gebruik maken van ons atelier, wat gevuld is met leuke en gekke kleding, pruiken, hoeden en props. Jullie kleden de act zelf aan, inclusief achtergrondkoor en dansers. Een komische jury van acteurs van Inspiration Company deelt punten uit voor de verschillende rondes. 'Sing it! the Battle' sluit af met een groot finale nummer en een prijsuitreiking voor het beste team.

Maatwerk is uiteraard ook mogelijk door bijvoorbeeld bepaalde nummers aan het repertoire toe te voegen. Er kan ook een ronde worden toegevoegd waarbij de deelnemers worden uitgedaagd om zelf een tekst te schrijven op een nummer, waarna de verschillende teams verschillende coupletten van het nummer ten gehore brengen.

De eerder genoemde jury zal door deelnemers van de organisatie zelf verzorgd worden. Optioneel is het ook mogelijk om hiervoor acteurs van Inspiration Company in te zetten. Het beste team wint uiteraard een prijs.

'Sing it! the Battle' is voor iedereen een fantastische teambuildings-activiteit. Je hoeft niet mooi of goed te kunnen zingen. Iedereen kan mee doen. Ook op bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen zorgde 'Sing it! the Battle' voor enthousiasme, plezier, vermaak, actie en beweging.

 

Aantal deelnemers: 25 - 250 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Sing it! the Battle' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48