Talent Rooms

Samenwerking en plezier!

Om de 'Talent Rooms' te winnen zijn al jullie talenten nodig! Jullie teams strijden tegen elkaar in verschillende 'Talent Rooms'. Wat dacht je van een escape-room of de Spiegelkamer? Welk team kan het beste samenwerken om onder tijdsdruk de beste prestatie te leveren? Wie staat er op en laat het achterste van zijn of haar tong zien? Welk team communiceert het beste met elkaar? Er kan maar één team winnen in de 'Talent Rooms'!

 

Talent Rooms

De 'Talent Rooms' is de nieuwste methode om de samenwerking binnen een team zichtbaar te maken en te verbeteren. Niet door erover te praten, maar door te DOEN en te ERVAREN! De kamers bevatten ieder een spectaculaire uitdaging waarbij het team onder tijdsdruk moet samenwerken. De Talent Rooms is een spel; hoe beter het team samenwerkt, hoe meer er verdiend kan worden!

Elke kamer is anders en spreekt weer andere talenten aan. Een van de 'Talent Rooms' is een 'escape-room' waarbij het team terechtkomt in een crime scene. Het team wordt uitgedaagd om zo snel mogelijk een aantal aanwijzingen uit te rechercheren om de clou van de misdaad te ontdekken. In een andere Talent Room wordt juist een beroep gedaan het improvisatietalent van de teamleden. In weer een andere 'Talent Room' heb je je ruimtelijk inzicht nodig om de uitdaging aan te gaan. Er is ook een 'Talent Room' waar juist een beroep gedaan wordt op de communicatieve vaardigheden van de teamleden; zal het hen lukken om twee identieke ruimtes in te richten zonder dat zij elkaar kunnen zien?

In alle 'Talent Rooms' worden teams op een creatieve en prikkelende manier uitgenodigd om samen te werken. Ook worden ze op een ludieke wijze getest op flexibiliteit, innovatiekracht, pro-activiteit en inlevingsvermogen. Door het interactieve karakter van de kamers worden de deelnemers verrast met onverwachte situaties en gestimuleerd om na elke kamer hun samenwerking als team te verbeteren.

De 'Talent Rooms' kunnen op elke gewenste locatie worden opgebouwd. De groep wordt ingedeeld in teams van 10 personen. De teams bezoeken allemaal in een eigen volgorde de verschillende 'Talent Rooms'.

Aantal deelnemers: 25 - 120 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of de 'Talent Rooms' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 
Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48