Tante LEAN Show

Tante LEAN

In deze interactieve theatershow worden de basisprincipes van het LEAN werken op humoristische wijze onder de aandacht gebracht. LEAN werken betekent dat je de interne processen onder de loep neemt en zorgt dat je organisatie beter en efficiënter gaat functioneren.

Tante LEAN weet daar alles van, want ze is LEAN en ze haat ‘waste’ en andere vormen van inefficiëntie. Gelukkig is zij gespecialiseerd in Six Sigma en LEAN werken. De theatershow wordt gespeeld door twee acteurs die u meenemen in deze gestroomlijnde wereld van doorlooptijd verkortingen en kostenbesparingen.
De show kan los geboekt worden, maar ook in combinatie met de 'Duplo LEAN Game' waarin teams in competitieverband Duplo torens bouwen en steeds hun processen zo LEAN mogelijk moeten maken om de wedstrijd te kunnen winnen.

 

Aantal deelnemers: 8 - 250 personen?

Duur: 45 minuten

 

Tante LEAN Show

In de 'Tante LEAN Show' maken deelnemers op een ludieke wijze kennis met LEAN. We zien waar LEAN nou eigenlijk voor staat en waarom het nodig is. In de theatershow maken we kennis met Fred die zelf helemaal niet LEAN is maar gelukkig onder toeziend oog van tante LEAN toch helemaal bekend is geraakt met alle LEAN verschijnselen. Maar soms valt hij nog wel eens terug in zijn oude gewoonten.

De 'Tante LEAN Show' is bij uitstek geschikt voor de introductie van LEAN en kan opgevolgd worden door de 'Duplo LEAN Game' waarbij de deelnemers zelf aan de slag gaan met LEAN werken en samen moeten werken om het bouwproces zo efficiënt mogelijk te maken.

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Tante LEAN Show' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48