Mag ik een vaste flexplek Show

Los of vast?

Het is al helemaal hip en happening, flexwerken en flexplekken. We werken vanuit huis of vanuit de lunchroom, zelfs vanaf onze vakantiebestemming gaat het werk gewoon door. Is er dan nog wel behoefte aan een vaste plek op het werk? 

Mag ik een vaste flexplek Show

De 'Mag ik een vaste flexplek Show' is een komische theatershow over de voor en nadelen van het flexwerken. In de show zetten onze acteurs op ludieke wijze neer dat het flexwerken voor sommige mensen heerlijk is en dat het voor sommige mensen totaal niet past. De één wil dat alles los en flexibel is, de ander wil juist vastigheid en routine. We maken duidelijk dat de verschillen er zijn en wat de drijfveren en motivaties van deze mensen kunnen zijn.

De 'Mag ik een vaste flexplek Show' is een show waarin alle voorkomende vragen over het flexwerken op een ludieke manier aan de orde komen. De show is licht, informatief en humoristisch en uitermate geschikt voor meetingen en trainingen waarin dit onderwerp centraal staat.

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Mag ik een vaste flexplek Show' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48