Welles Nietes Show

Theatershow over links- en rechtszijdig denken
De 'Welles Nietes Show' is misschien wel de allerleukste en leerzaamste theatershow van Nederland! In deze show krijgen we te zien dat we allemaal verschillend zijn en niet iedereen weet daar even goed mee om te gaan. Deze leerzame en humoristische show is voor iedereen een feest van herkenning. Op ludieke wijze maken Ted en Fred ons duidelijk dat we allemaal anders zijn, dat we anders communiceren en ook echt anders naar de wereld kijken! Want wat voor de één Welles is, kan voor de ander Nietes zijn!

De 'Welles Nietes Show' kan eventueel naadloos overgaan in de 'Workshop Persoonlijke Gebruiksaanwijzing' waarbij deelnemers hun eigen gebruiksaanwijzing gaan maken.
 

Welles Nietes Show

Ieder mens heeft zijn gebruiksaanwijzing, alleen zijn we vergeten om een goede bijsluiter van onszelf mee te geven. Hoe willen we communiceren, hoe willen we wel en hoe willen we niet benaderd, aangesproken of aangestuurd worden? Houden we van complimentjes of hebben we er juist een hekel aan? Willen we geluk of willen we gelijk? Wat is de manier om ons optimaal te laten functioneren? Wat is de manier om alles van ons gedaan te krijgen en wat is de manier om niets meer van ons gedaan te krijgen?

Twee acteurs gaan op een humoristische manier laten zien hoe ieder mens zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft. Daarna ontstaat er een interactief gebeuren met het publiek. Aan de hand van kaarten krijgen alle deelnemers de mogelijkheid om hun eigen gebruiksaanwijzing samen te stellen. Aan het eind van de workshop noteert iedere deelnemer zijn gebruiksaanwijzing op een ludiek vormgegeven kaart die die een plek kan krijgen op de werkplek.

Deze inspirerende, interactieve show kan gebruikt worden als bijzonder evenement, kick-off, "energizer" bij seminars, vergaderingen of meetings, maar ook als trainingsworkshop.

Aantal deelnemers: 8 - 250 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze shows, games of events zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de shows, games of events en het aantal trainers/acteurs welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 25 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Welles Niets Show' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs.   

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.  

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48