Feedback Training

Durf jij het te zeggen?

Feedback is een hot item tegenwoordig. We lopen er allemaal tegenaan. Hoe gaan we om met feedback? Wat zijn de regels voor feedback? Waarom reageren mensen er soms heftig op en soms onverschillig? Wat mag je nog zeggen? In onze feedback training gaan we met jullie samen kijken naar feedback. En zorgen dat we erover in gesprek kunnen.

Feedback Training

In onze 'Feedback Training' kijken we met jullie team samen naar feedback. Wat is feedback nou eigenlijk? En hoe kijken jullie ernaar? We kijken naar het fenomeen feedback vanuit verschillende persoonlijkheden. Want feedback werkt nu eenmaal voor iedereen anders. Daarom is het ook lastig om er universele gouden regels voor op te stellen. Zo is het voor de één heel makkelijk om feedback te geven en voor de ander heel moeilijk. Ook het ontvangen van feedback passeert de revue. Want het ontvangen van feedback is echt wat anders dan feedback geven. Zo wil de één horen wat er niet goed gaat zodat er een verbetering kan plaatsvinden, maar voor een ander is het fijn om te horen wat er goed gaat zodat daar de focus op kan blijven.

We werken met onze 'Kleurprofilering' om inzicht te krijgen in persoonlijke voorkeuren. We brengen inzicht in de verschillende perspectieven waardoor we elkaar beter begrijpen. Hierdoor staan we beter in contact met elkaar en dit komt de samenwerking altijd ten goede.

 

Aantal deelnemers: 8 - 150 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Feedback Training' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 
Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48