Future Focus Field Training

De kracht van creatie
Stel je voor het is drie jaar in de toekomst. En je kijkt naar jouw ideaal, naar jouw droom. Hoe ziet het er dan uit? Is je droom uitgekomen? En wat is er dan gebeurd, wat heb je gedaan in die drie jaar om daar te komen? Welke belemmeringen waren er? En welke successen heb je behaald om je droom te verwezenlijken?

Future Focus Field Training

De FutureFocusField-methode (FFF) is afkomstig uit de VS. Het is een uniek en zeer krachtig concept waarin deelnemers creatieve, creërende processen leren begrijpen en daadwerkelijk gaan gebruiken voor het realiseren van hun doelen.

Naast een korte theoretische uitleg wordt gewerkt met praktische instrumenten zoals het creëren van een persoonlijke of zakelijke ‘dreamlist’. De FFF-methode gaat uit van het basisgegeven: "als je het kunt dromen, kun je het werkelijkheid maken".

Tijdens de training houden we ons met name bezig met de toekomst en de magie van succes. Wat kunnen we doen om een doorbraak te creëren en een ideaal te verwezenlijken? Stap voor stap leren we wat de magie van succes inhoudt en wat we ermee kunnen in ons dagelijks leven. Via multimedia ervaringen (filmbeelden, licht, geluid), scenario-interviews en het discreëren van belemmerende overtuigingen krijgen we ons eigen ideaal steeds helderder in beeld.

Deze training stimuleert iedereen om een positief en succesvol toekomstperspectief te creëren waarin idealen werkelijk gerealiseerd kunnen worden.

 

Aantal deelnemers: 8 - 250 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Future Focus Field Training' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48