Kleurverdieping

Spirit!

Zijn jullie bekend met onze 'Kleurprofilering' en toe aan de volgende stap? Onze 'Kleurverdieping' brengt jullie als organisatie op een hoger level wat betreft samenwerking, zorgt voor meer team effort en zet de volgende stap in communicatie verbetering. In de 'Kleurprofilering' hebben jullie al een duidelijk beeld van je eigen kleur en de andere kleuren gekregen. In de 'Kleurverdieping' gaan we heel specifiek kijken naar de verschillende lijnen tussen al deze kleuren. We gaan met jullie nog specifieker in op verschillende thema’s vanuit de vier kleuren. Hoe gaan jullie vanuit je kleur om met bijvoorbeeld creativiteit, verandering, feedback en visie?

'Kleurverdieping' is uitermate geschikt voor bedrijven die de 'Kleurprofilering' al gedaan hebben en waar jullie de kleuren nog steeds gebruiken om elkaar ergens op aan te spreken of uit te leggen hoe jij in elkaar steekt. Er zijn nog veel thema’s die uitgediept kunnen worden en dit zal jullie samenwerking, draagvlak, innovativiteit en koersvastheid alleen maar versterken. Zijn jullie nog niet bekend met de 'Kleurprofilering'? Of is het nodig dit weer even op te frissen? Kijk dan bij 'Kleurprofilering' voor meer informatie.

Durven jullie (weer) kleur te bekennen?

Kleurverdieping

In de 'Kleurverdieping' gaan we ervoor zorgen dat iedereen weer precies weet wat zijn of haar dominante kleur is. De training kan worden afgetrapt met een ludieke theatershow waarbij de kleuren en de bijbehorende kenmerken nog eens heel erg duidelijk worden neergezet. Uiteindelijk zal iedereen zich in een van de kleuren kunnen herkennen.

Vervolgens gaan we op een levendige manier alle kleuren nog even langs om op te frissen waar de kleuren specifiek voor staan, wat de talenten en de tekortkomingen van de kleuren zijn en wat de drijfveren en angsten zijn.

Het gaat bij 'Kleurverdieping' voornamelijk om de lijnen die spelen tussen de kleuren. Zo kan er tussen rood - blauw een spanning zijn tussen directe actie willen en de overweging of kritiek op de actie. Maar ook tussen geel - rood zit spanning, die gaat over ideeën voor verandering en het bereiken van resultaten. Tussen groen - blauw gaat het over begrip en het innemen van een duidelijk standpunt. En tussen geel - blauw speelt de lijn tussen enthousiasme en kritiek. Deze lijnen worden gebruikt in diverse workshops die zichtbaar maken waar de oordelen op elkaar zitten. Want we vinden vaak nog iets van de mensen die in onze allergie zitten. En vaak proberen we tevergeefs uit alle macht deze mensen te veranderen en loopt al onze energie weg. Door bewustzijn te krijgen op wat er is, verdwijnt het oordeel en kunnen we elkaar weer zien voor wie we echt zijn. En gaan we elkaar weer om hulp vragen om de tekortkoming van de een aan te vullen met andermans talent.

In de training kunnen eventueel actuele situaties uit de organisatie gebruikt worden. Het doel van de training is om meer bewustzijn te brengen in de organisatie en elkaar te kunnen zien en elkaar te kunnen bereiken door herkenning en erkenning van elkaar. Echt contact maken en zo als een grote gezamenlijke hersenpan de organisatie in beweging brengen en onze dromen waar maken.

 

Aantal deelnemers: 15 - 300 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een training 'Kleurverdieping' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48