Omringd door Idioten

Omringd door Idioten

Verras uw team met een nieuwe spectaculaire teambuilding n.a.v. de bestseller “Omringd door Idioten”. Een training, die inzicht geeft in de 4 gedragstypes (hoe hen begrijpen die niet begrepen kunnen worden). Van het boek zijn wereldwijd al meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Het is een simpele, maar ook fantastische handleiding om elkaar beter te leren begrijpen. 

Omringd door Idioten

InspirationCompany, die al ruime ervaring heeft met dit concept, maakte in opvolging van het boek een lichte, ludieke teambuilding voor ieder team, dat weer een nieuwe frisse start wil maken na het coronatijdperk. Opnieuw leren denken, opnieuw leren samenwerken, met andere ogen kijken naar elkaars tekortkomingen. Een beter en dieper begrip ontwikkelen voor elkaar maakt samenwerken niet alleen efficiënter, maar ook veel lichter en leuker.

In deze unieke teambuilding leer je om elkaar aan te vullen i.p.v. aan te vallen en krijg je zicht op het motief dat achter het gedrag ligt van je collega’s. De teambuilding heeft een enorm constructief effect op ieder team en kan zowel live als online gegeven worden. In beide gevallen brengt het verfrissing, vernieuwing en verdieping. Dus deze teambuilding is ook heel geschikt als kick of voor een nieuw team of nieuw project.  

Ook teams, die al eerder met de 4 kleuren gewerkt hebben kunnen met deze training weer nieuwe inzichten krijgen. En veel plezier krijgen in het kleurrijk samenwerken.   

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een training 'Omringd door Idioten' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Inschrijven Omringd door Idioten

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48