Workshop Persoonlijke Gebruiksaanwijzing

Hoe werk jij eigenlijk?
Bij elk apparaat dat je koopt zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Hierin staat precies wat je wel en niet met het apparaat mag doen en hoe je ermee om zou moeten gaan. Bij mensen krijgen we deze bijsluiter helaas niet mee en moeten we maar uitzoeken hoe iemand werkt…

Persoonlijke Gebruiksaanwijzing

In de 'Workshop Persoonlijke Gebruiksaanwijzing' gaan we kijken hoe we zelf in elkaar steken. Door inspiratie op te doen door middel van kaarten kies je de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Waar ga je helemaal van aan? Waardoor stroomt jou energie maximaal? Waar wordt je helemaal blij van? Wat moet een ander bij jou doen om op die aan knop te drukken? En ook de andere kant wordt bekeken, waar ga je nou helemaal van uit? Wat moet je bij jou nou absoluut niet doen? Wat is jouw uit knop?

Door je eigen gebruiksaanwijzing op te stellen krijg je inzicht in wat voor jou in de omgang erg belangrijk is. Daarna gaan we elkaar interviewen over de gebruiksaanwijzingen, waarin de deelnemers helemaal uitgevraagd worden. Hierdoor leren de interviewers de deelnemer door en door kennen, maar door eens uitgevraagd te worden zul je ervaren dat je zelf ook nog tot inzichten kan komen over je eigen gebruiksaanwijzing.

De 'Workshop Persoonlijke Gebruiksaanwijzing' is erg geschikt om mensen bij elkaar te brengen en te verbinden. Je leert elkaar snel kennen op een ander, dieper level. Het versterkt het teamgevoel en verbeterd de samenwerking doordat je elkaar beter begrijpt. De workshop is uitstekend te combineren met onze 'Welles Nietes Show', wat een leuke aftrap is voor de workshop.

 

Aantal deelnemers: 8 - 250 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een 'Workshop Persoonlijke Gebruiksaanwijzing' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 
Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48