Team Start-up

Goed van start

Met de 'Team Start-up' zorgen we ervoor dat jullie (zelfsturende) team heel snel up and running is. Na de 'Team Start-up' zijn jullie helemaal op de hoogte van je eigen talenten en tekortkomingen, maar ook die van je collega’s. Door middel van het opstellen van een compleet en uitgebreid teamprofiel weet iedereen precies waar het team sterk in is en waarin niet. Samen gaat het team een commitment aan, zodat er een ijzersterk gestart wordt.

We kijken naar veel verschillende aspecten waaronder:

 • Persoonsprofielen;
 • Totaal Teamprofiel;
 • Talenten;
 • Tekortkomingen;
 • Verantwoordelijkheid;
 • Ownership;
 • Feedback;
 • Plek in het team;
 • Visie;

In onze 'Team Start-up' gebruiken we allerlei verschillende innovatieve en interactieve werkvormen. Op een lichte en levendige wijze zorgen we voor inspiratie en commitment in je startende team.

 

 

Team Start-up

Voor zelfsturende teams

Het kan veel tijd en energie schelen als je bij het begin van een nieuw project of een nieuw team gebruik maakt van de Startup Teambuilding. In deze 'Team Start-up' gaan we uit van een persoonlijk profiel van de teamleden: waar liggen ieders talenten, waar liggen ieders tekortkomingen en maken we van daaruit een teamprofiel.

Vanuit het teamprofiel kunnen we kijken wat het team in huis heeft, waar het team behoefte aan heeft, waar de valkuilen van dit team liggen en wat de sterke punten en de zwakke punten zijn. Na de teamanalyse onderzoeken we de diverse verantwoordelijkheden en onderzoeken we hoe dit team op het hoogste niveau kan samenwerken met de beste resultaten.

We gebruiken hiervoor een stukje CreatieRegie waardoor alle teamleden duidelijk voor ogen krijgen wat het hoogste gewenste resultaat is en wat het scenario moet worden om dit gezamenlijk te bereiken. 

We sluiten de teambuilding af met een competentie-commitment, een werkvorm waarbij de teamleden op een ludieke manier een commitment aangaan met hun rol binnen het team en de teamopdracht of het project.

In deze training werken wij met interactieve, innovatieve werkvormen, waardoor de deelnemers heel snel zicht krijgen op hun rol, hun waarde, hun talenten, tekortkomingen, verantwoordelijkheden en dat wat zij elkaar te bieden hebben. De 'Team Start-up' is een actieve teambuilding die veel energie oplevert, waardoor de deelnemers op een hoog energieniveau aan hun project beginnen.   

Werkvormen

 •    Deelnemers spelen een game waardoor hun talenten zichtbaar worden;
 •    Maken korte video-opnames op basis van scenario-interviews;
 •    Onderzoeken wat ieders juiste plek en rol in het team is;
 •    Werken aan hun persoonlijke profiel en het profiel van het team;

 

Aantal deelnemers: 12 - 50 personen

Duur: 1 dagdeel

De kosten voor onze trainingen zijn afhankelijk van de grootte van een groep, de duur van de training en het aantal trainers welke naar deze opdracht gaan.

Gemiddeld zijn de kosten voor 1 dagdeel (4 uur), voor een groep tot 20 personen € 1.950,-.

Neem voor een prijsopgaaf voor grotere groepen of voor meerdere dagdelencontact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl).

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een training 'Team Start-up' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 
Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48