Training Op Maat

Maatwerk dat past

Voor bedrijven die op zoek naar een inspirerend programma stellen wij trainingen op maat samen. We gaan samen met u gaan kijken naar uw doelstelling en naar aanleiding daarvan stellen wij een inspirerend programma samen. We kunnen het helemaal maken naar uw wens.

Training op Maat

Afhankelijk van jullie doelstellingen zijn er diverse thema’s mogelijk. Denk hierbij aan samenwerking, transformatie, innovatie, teambuilding, visie ontwikkeling, inspiratie, ownership, werkplezier en communicatie.

Het programma maken we helemaal pas. Dit kan een inspirerende teambuilding zijn, een diepe transformatietraining, een creatieve teambuilding, waarin we eventueel ook theatervoorstellingen, games e.d. kunnen opnemen. Hoe zwaar of hoe licht het programma moet worden kunt u met ons bespreken. Zodra wij uw doelstelling weten komen wij met een aantal voorstellen, die we gezamenlijk kunnen bespreken.

Ook zijn er meerdaagse trainingen mogelijk voor een enkel team, maar ook voor meerdere teams in het bedrijf stellen wij graag een programma samen.

De inhoud en de lengte van de meerdaagse trainingen worden volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden in het bedrijf.

 

De prijs voor 'Training Op Maat' gaat op aanvraag. Neem contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl)

Wilt u geheel vrijblijvend advies of 'Training Op Maat' iets is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op (bel 026-750 2450 of mail info@inspiration-company.nl). Wij komen graag een keer bij u langs. 

Hier kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. U kunt daarbij ook aangeven wanneer u teruggebeld wil worden.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48