Opleiding Trainingsacteren

Professionele Opleiding tot Trainingsacteur

Klein

Klein

Gun jij iemand een leermoment? Als trainingsacteur ben je werkzaam in leersituaties. Rollenspellen met trainingsacteurs worden tegenwoordig steeds meer gebruikt. In bijvoorbeeld coaching, gedrags- en communicatie trainingen, maar ook in assessments en andere vormen. Je hebt als trainingsacteur een hele dienstbare rol. Stel je voor dat iemand een spannend gesprek wil oefenen, of wil leren omgaan met agressieve of passief-agressieve mensen. Hoe ga je dat aanpakken?

Als trainingsacteur is het belangrijk om samen met de trainer het leerdoel in het oog te houden. We leren je om overzicht te houden op de situatie en om achteraf terug te geven wat er gebeurde. Je krijgt tijdens de opleiding inzicht in zowel verbaal als non-verbaal gedrag van mensen. We onderzoeken samen met jou op een praktische manier wie jij bent als trainingsacteur en hoe je jezelf als belangrijkste instrument kunt gebruiken.

Meer info


Meer informatie over deze Opleiding tot Trainingsacteur, zoals bijv. start data, lesgeld, leslocatie etc. kunt u vinden op de website van de Academie voor Innovatief Trainen door hier te klikken.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48