CoachingSummerSchool

Summerschool Nederland

Ben jij op zoek naar Coach-vaardigheden? Heb je een beroep in het onderwijs, in de zorg, als teamleider, vertrouwenspersoon, HR-medewerker of een ander beroep waarbij je veel met mensen te maken hebt? Zoek je naar de tools om in elke situatie mensen verder te kunnen helpen met wat ze daadwerkelijk nodig hebben? Dan is de Summer CoachingSchool echt iets voor jou!

Intensieve Coach-opleiding

Deze Summerschool is een intensieve coach-opleiding voor mensen die in korte tijd coach willen worden. We leren mensen verschillende coach-vaardigheden, o.a. Grow-Model, Systemisch coachen, Kleuren-coachen, Live-coaching, Relatie coachen, Loopbaan coachen, Creatief coachen, Intuïtief coachen, Online coachen, Resultaatgericht coachen, etc.

Deze opleiding is speciaal voor mensen die verdieping zoeken in hun werkgebied met behulp van coach-vaardigheden maar ook als je nog beginner bent is deze opleiding uitermate geschikt. In een afwisselend programma nemen we je mee in de wereld van coaching. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en workshops, zoals elke ochtend yoga en meditatie, verschillende kookworkshops en nog veel meer.

Zuid-Limburg

We gaan voor deze speciale Summerschool naar het prachtige Zuid-Limburg, waar we verblijven in een prachtig oud kasteel. Van 18 t/m 24 juli verblijf je intern en word je helemaal bijgeschoold in de vaardigheden die je als coach nodig hebt. Het is een compacte en intensieve opleiding waarbij je elke dag weer andere coach-technieken leert, steeds weer andere aspecten van het coachen worden uitgelicht en waarbij je heel veel gaat oefenen met diverse coach-tools.

Meer info


Meer informatie over deze Summerschool, zoals bijv. start data, lesgeld, leslocatie etc. kunt u vinden op de website van de Academie voor Innovatief Trainen door hier te klikken.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48