Transformatieopleiding en Systemisch Werk

Opleiding tot Professioneel Transformatietrainer en Systemisch Werk

De wereld blijft veranderlijk. De mens hecht van nature aan dat wat er is, aan wat al bestaat. Toch zien we vaak over het hoofd wat er al bestaat in onszelf. Echte transformatie komt dan ook van binnenuit. Door je laagjes van patronen, aangeleerd gedrag en je overtuigingen af te pellen kom je steeds iets dichter bij je ware staat van zijn. De Transformatieopleiding begeleidt je in dit proces naar je ware ik, je ware natuur en je ware staat van moeiteloos zijn. Na de opleiding ben je in staat om mensen te begeleiden met het transformatieproces.

In deze opleiding leer je transformerend trainen en coachen, leer je systemisch werken (werken met opstellingen), mindfulness / soulfulness, werken met creatieve middelen, intuïtieve ontwikkeling, intuïtief coachen, groepsdynamica, werken met het Enneagram, creatieregie, discreëren van beperkende overtuigingen en transformerend leiderschap. Na de opleiding doe je examen, zowel als coach als als trainer en krijg je een erkend diploma waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Meer info


Meer informatie over deze Opleiding tot Transformatietrainer en Systemisch Werker, zoals bijv. start data, lesgeld, leslocatie etc. kunt u vinden op de website van de Academie voor Innovatief Trainen door hier te klikken.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48