Transformatiereizen

in Marokko

Wij organiseren momenteel de volgende reizen: Grensverleggend Trainen en Coachen in Marrakech en de Transformatiereis door Marokko. Met name bij deze 2e reis gaat het om je persoonlijke transformatie.

Grensverleggend Trainen/Coachen Marrakech

Dit is een module voor mensen die hun horizon willen verbreden en hun grenzen willen verleggen. We vliegen naar Marrakech, voeren gesprekken in het vliegtuig en komen aan in de stad van de Sprookjes van 1001 Nacht. Een trainingsmodule voor iedereen die wil weten of wonderen bestaan. Hoe maakbaar is het leven? Wat is transformerend trainen? Wat krijg je mee uit je verleden, je afkomst en je cultuur? Hoe geef je van daaruit creatief vorm aan je eigen leven? Een uitdagende, inspirerende module waarin transformerend en inspirerend trainen een belangrijke rol spelen. Voor mensen die iets bijzonders mee willen maken, ervarend willen leren en willen trainen op één van de meest inspirerende plaatsen op aarde. Tijdens je verblijf in Marrakech slaap je in een Riad midden in de Oude Stad. Er is een mooi dakterras met uitzicht op het Atlasgebergte, heerlijke plekken om gesprekken te voeren en ruime slaapkamers met eigen badkamer.

>De vliegreis naar Marrakech moet je zelf betalen en zelf boeken, maar neem voor je de vlucht boekt nog even contact met ons op, want we vliegen gezamenlijk. 

Transformatiereis Marokko

De training begint al in het vliegtuig waar je opdrachten krijgt. In Marrakech word je opgehaald van het vliegveld en gebracht naar onze Riad midden in de Oude Medina van Marrakech.

De Riad ligt naast de moskee, heeft een prachtig dakterras met uitzicht op het Atlasgebergte. De eerste dag verken je de Souks van Marrakech en leer je de lokale bevolking kennen. De tweede dag vertrekken we naar het Atlasgebergte en maken we een prachtige tour langs oude Berberdorpen.

Daarna reizen we door het schitterende Atlasgebergte naar de woestijn. Hier slapen we in tenten en ontdekken we de schoonheid van dit land. Tijdens de reis werken we elke dag aan je persoonlijke transformatie. Elke ochtend zijn er meditaties, is er yoga en door de dag heen werken we met Systemisch Werk (Opstellingen) en bewustzijnsoefeningen. In de auto’s worden aan de hand van muziek gesprekken gevoerd over ieders leven. Je overnacht op verschillende plekken. Tenslotte rij je in een prachtige rit naar Agadir vanwaar je weer terugvliegt naar Nederland.

Deze Transformatiereis is enorm waardevol voor je hele proces. In deze reis gaat het met name om je persoonlijke transformatie en zullen we werken met de ziel. We onderzoeken wat je missie is dit leven, hoe je van waarde kunt zijn voor anderen, wat je als talent hebt meegekregen en wat je transformatiepunten zijn. De reis is zeer intensief, je krijgt iedere dag een aantal uren intensief les, je slaapt op verschillende plekken en leert jezelf open te stellen voor hogere inspiratie. We werken aan het ontwikkelen van je eigen intuïtieve vermogens. Tijdens deze reis zal de energie die nog ergens in je systeem vastzit, loskomen en weer vrij beschikbaar komen. Dat wil zeggen dat je met veel meer energie, passie, levenslust en bewustzijn terug zult keren. Van hieruit kun je de opleiding weer verder vorm gaan geven.

De vliegreis naar en van Marokko moet je zelf boeken, maar neem voor je de vlucht boekt nog even contact met ons op, want we vliegen gezamenlijk.

.

Meer info


Meer informatie over deze Transformatiereizen, zoals bijv. start data, lesgeld, leslocatie etc. kunt u vinden op de website van de Academie voor Innovatief Trainen door hier te klikken.

Bel voor meer informatie 06 42 89 85 48